MNBPROFESSIONALS inControl

QualityScan inControl

  • Van goed naar beter

    Met onze BIT for more werkwijze adviseren en helpen wij bedrijven bij het realiseren van prestatie-verbeteringen. De QualityScan inControl vormt het startpunt. Met deze QualityScan weet u snel wat er écht speelt in uw organisatie. Het is een luisterende én meedenkende ondernemers-spiegel waar u voor een geringe vergoeding gebruik van kunt maken. Binnen enkele werkdagen heeft u als ondernemer een professioneel en onafhankelijk inzicht in de kwaliteit van uw interne organisatie. Bovendien wordt duidelijk welke concrete verbeteracties er bestaan. Omdat u zelf aan het stuur bent en blijft, bepaalt u zelf in welk tempo en met welke prioriteit verbeteringen worden geïmplementeerd. Uiteraard bent u volledig vrij dit al dan niet met onze hulp te realiseren. Hoe gezond en toekomstbestendig is uw bedrijf?

Business Coaching & Project- en Interim Management

  • Business Coaching
    Met onze BIT for more werkwijze adviseren en helpen wij bedrijven bij het realiseren van prestatie-verbeteringen. Wij garanderen toegevoegde waarde en zorgen dat verbeterinitiatieven en implementaties beklijven bij de medewerkers. Daarnaast bieden wij voor een MKB waardige prijs een abonnementsvorm om te borgen dat gesignaleerde problemen binnen uw organisatie structureel en tijdig op waarde worden ingeschat. Wij ontlenen ons bestaansrecht aan gebrek aan voldoende capaciteit, deskundigheid en/of totaaloverzicht binnen organisaties. Onze business coaches staan daarom altijd klaar om u op (semi-)permanente basis te ondersteunen.

    Onze BIT for more benadering helpt u vooruit, zonder dat u daarvoor mensen in dienst hoeft te nemen. Dit kan zelfs op structurele basis afgestemd op de specifieke behoefte van uw organisatie. Onze professionals maken onderdeel uit van uw team, zonder hun onafhankelijkheid te verliezen. Samen werken we aan uw succes: Bewust en Transparant succesvol met Integraal management. Maak een vrijblijvende afspraak om te kijken hoeveel de BIT for more werkwijze voor uw organisatie kan betekenen.

  • Project - en Interim ManagementMet onze BIT for more werkwijze adviseren en helpen wij bedrijven bij het realiseren van prestatie-verbeteringen. Voor projecten of tijdelijke vervanging van medewerkers bieden wij met management consulting, interim management en project management de helpende hand. Onze BIT for more aanpak helpt u vooruit, zonder dat u daarvoor mensen in dienst hoeft te nemen. Onze professionals maken onderdeel uit van uw team, zonder hun onafhankelijkheid te verliezen. Samen werken we aan uw succes: bewust en transparant succesvol met integraal management. Maak een vrijblijvende afspraak om te kijken hoeveel de BIT for more benadering voor uw organisatie kan betekenen.