MNBPROFESSIONALS inControl

Route ICR specialisten

  • Van goed naar beter

    Met onze BIT for more werkwijze adviseren en helpen wij bedrijven bij het realiseren van prestatie-verbeteringen. Het Route ICR model vormt het gemeenschappelijke houvast voor onze klanten en onze Route ICR specialisten. Met deze management & coaching tool weet je wat er écht speelt in je organisatie. Het is een luisterende én meedenkende ondernemers-spiegel die je bovendien helpt om je business model te vertalen in succesvolle bedrijfsvoering. Binnen enkele uren weet je of jouw bedrijf klaar is om succesvol te kunnen groeien. Bovendien wordt duidelijk welke concrete verbeteracties er bestaan. Omdat je zelf aan het stuur bent en blijft, bepaal je zelf in welk tempo en met welke prioriteit verbeteringen worden geïmplementeerd. Uiteraard bent je volledig vrij dit al dan niet met onze hulp te realiseren. Hoe gezond en toekomstbestendig is jouw bedrijf?

Business Coaching & Project- en Interim Management

  • Business Coaching
    Met onze BIT for more werkwijze adviseren en helpen wij bedrijven bij het realiseren van prestatie-verbeteringen. Wij garanderen toegevoegde waarde en zorgen dat verbeterinitiatieven en implementaties beklijven bij de medewerkers. Daarnaast bieden wij voor een MKB waardige prijs een abonnementsvorm om te borgen dat gesignaleerde problemen binnen je organisatie structureel en tijdig op waarde worden ingeschat. Wij ontlenen ons bestaansrecht aan de behoefte binnen bedrijven aan de juiste randvoorwaarden om topprestaties te leveren. Onze business coaches staan daarom altijd klaar om je op (semi-)permanente basis te ondersteunen.

    Onze BIT for more benadering helpt je vooruit, zonder dat je daarvoor mensen in dienst hoeft te nemen. Dit kan zelfs op structurele basis afgestemd op de specifieke behoefte van jouw bedrijf. Onze professionals maken onderdeel uit van jouw team, zonder hun onafhankelijkheid te verliezen. Samen werken we aan jouw succes: Bewust en Transparant succesvol met Integraal management. Maak een vrijblijvende afspraak om te kijken hoeveel de BIT for more werkwijze voor jouw organisatie kan betekenen.

  • Project - en Interim ManagementMet onze BIT for more werkwijze adviseren en helpen wij bedrijven bij het realiseren van prestatie-verbeteringen. Voor projecten of tijdelijke vervanging van medewerkers bieden wij met management consulting, interim management en project management de helpende hand. Onze BIT for more aanpak helpt je vooruit, zonder dat je daarvoor mensen in dienst hoeft te nemen. Onze professionals maken onderdeel uit van jouw team, zonder hun onafhankelijkheid te verliezen. Samen werken we aan jouw succes: bewust en transparant succesvol met integraal management. Maak een vrijblijvende afspraak om te kijken hoeveel de BIT for more benadering voor jouw organisatie kan betekenen.