MNBPROFESSIONALS inControl

 • AnalyseWij zijn dé Route ICR specialist
  Wat is de kwaliteit van jouw interne organisatie? Onze business coaches begeleiden je bij het verbeteren van de effectiviteit en efficiency van jouw bedrijfsprocessen. Met concrete verbeteracties helpen wij je om inControl te zijn en blijven.
  Lees meer

 • ActieWij maken organisaties sterker!
  Je kent je verbeterpunten. Dat is een goed begin. Wij helpen graag bij het implementeren van verbeteringen.
  Lees meer

 • SuccesWij maken organisaties sterker!
  Verbeterde performance. Doel bereikt. Welke maatregelen leiden tot succes en welke niet of minder? Wij denken graag met je mee.
  Lees meer

 • Continueren

  Wij maken organisaties sterker!
  Handhaven van het juiste kwaliteitsnivo. Dat is de kunst. De wereld verandert aan de lopende band. Is jouw organisatie nog optimaal ingericht om succesvol te blijven?
  Lees meer

Analyse


Het verkrijgen van inzicht

Bij onze werkzaamheden stellen we de Route ICR management & coaching tool centraal. Deze slimme online checklist biedt houvast voor ondernemer en adviseur. Route ICR is gericht op het verkrijgen van inzicht in de mate waarin je organisatie gebruik maakt van een pro-actieve en geïntegreerde management aanpak. Hoe gezond en toekomstbestendig is jouw bedrijf. Aan de hand van 33 kernvragen doorgronden we samen de kwaliteit van je interne organisatie. Daarom noemen we dit de aftrap om daadwerkelijk aan de slag te gaan. Jouw bedrijf verdient de beste zorg!

De overeengekomen opdracht vormt voor ons aanleiding zo snel mogelijk een indruk te krijgen van de wijze waarop de in jouw organisatie voornaamste processen lopen. Wij zijn in staat om zeer snel een goed beeld van je organisatie en de voornaamste processen te krijgen. Dit vormt tevens de basis voor de wijze waarop we vervolgstappen gaan zetten. Dit delen we graag met je om te borgen dat we je zo optimaal mogelijk ontzorgen. Onze kritische blik zorgt voor verrassende inzichten. Vaak leidt dit tot zeer interessante verbetervoorstellen.

Nadere detailanalyses zijn vaak nodig om tot de juiste inzichten te komen. Erg belangrijk, want zonder deze inzichten lopen we het risico dat we de verkeerde oplossingsrichting kiezen. Wij letten hierbij sterk op de onderlinge samenhang die er bestaat tussen processen binnen de organisatie. En dus ook op mogelijke gevolgen van maatregelen of veranderingen in het ene proces voor het andere proces.

Afhankelijk van je ambitienivo en grondhouding (o.a. nagestreefde kwaliteit en risk appetite) stellen we de analyse op van werkelijkheid vs norm.


De toegepaste methodiek

Ten behoeve van onze analyses maken wij gebruik van de input die wij krijgen van je medewerkers, onder meer door middel van:

 • interviews
 • workshops
 • waarnemingen ter plaatse
 • bijwonen (afdelings)overleggen
 • doornemen beschikbare documentatie
 • doornemen beschikbare workflows

Te allen tijde staat het belang van de totale organisatie voorop en hoeven management en medewerkers niet te vrezen voor suboptimale adviezen die voort zouden kunnen komen uit de verstrekte informatie.

Afhankelijk van de mate waarin de diverse bronnen beschikbaar zijn, zullen wij die mix toepassen die het meest effectief én efficiënt is.